Institut Premià de Mar

.

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

isotools
SAGA
ATRI
xtec
GEP

moodle_àgora
Biblioteca
Moodle

Bloc

l2
eBID

Pagaments
Comunicats


 

Preinscripció de Post-obligatòria: Decideix el teu futur

Correu electrònic Imprimeix

El termini de preinscripció d'ensenyaments post-obligatoris s'obre el dia 18 de maig. Aquest mateix dia farem una xerrada informativa a les 18'30h a l'edifici Cristòfol Ferrer. Al cartell adjunt hi trobareu la informació bàsica, ampliada a l'enllaç: 

 

Dotació de Nissan Ibèrica a l'nstitut

Correu electrònic Imprimeix

El departament d'Automoció va rebre com a dotació tres motors de l'empresa Nissan Ibèrica. Un d'ells s'exposa a l'entrada de la secretaria de l'edifici Serra de Marina i els altres es faran servir com a material didàctic pels alumnes del CFGM Electromecànica de vehicles automòbils. 

Campanya solidària de recollida d'aliments

Correu electrònic Imprimeix

Del 16 al 27 de maig, diferents entitats i centres educatius col·laborem amb DISA Premià en la campanya solidària de recollida d'aliments per a les persones més necessitades del nostre poble. Podeu aportar a les consergeries del centre qualsevol dels següents aliments: llet, cacau en pols, cereals, paté, bric de brou, oli, puré de patates, farina, sucre, sal, llaunes de precuinats, llenties i similars.

Amb iniciatives com aquesta els nostres alumnes treballen valors com la solidaritat, l'empatia i el consum responsable.

 

Felicitats a l'escola El Pilar

Correu electrònic Imprimeix

Des de l'Institut de Premià de Mar volem felicitar l'escola El Pilar amb motiu de la celebració del seu 50è aniversari. Per commemorar-ho, l'Ajuntament i l'Escola han decidit col·laborar per organitzar una cursa pels carrers de Premià. "La Cursa Popular" estarà dividida en 6 categories diferents (per grups d'edat) en que els participants hauran de recórrer distàncies que van dels 250 metres els més petits, fins als 2.200 metres els més grans. La celebració d'aquest matinal atlètic tindrà lloc el diumenge 29 de maig de 2016 a partir de les 10:00 del matí i finalitzarà aproximadament a les 12h. El període d'inscripcions finalitzarà el proper divendres 27/05/2016 a les 19h o bé un cop s'arribi a les 400 inscripcions.

 

Emissió concurs Pica Lletres a Ràdio Premià

Correu electrònic Imprimeix

Ràdio Premià de Mar emetrà el proper dissabte 14 de maig, a les 12 h, el Pica Lletres radiofònic al qual van participar els nostres alumnes de 2n d'ESO.

 

Finalistes amb el projecte Webblea

Correu electrònic Imprimeix

El nostre institut va ser finalista amb el projecte Webblea a Premià de Mar a les Jornades de Bones Pràctiques del certamen "Educar en el Talent Emprenedor" de les fundacions Princesa de Girona i Trilema a l'espai Francesca Bonnemaison, a Barcelona, el passat dia 5 de maig.

Volem felicitar a tots els finalistes, i a l'escola mataronina Àngela Bransuela, guanyadora. Felicitem també al nostre departament de Tecnologia i a l'alumnat pel seu èxit.

Més informació: 


Pàgina 1 de 62