Institut Premià de Mar

.

  • Augmenta la mida de la font
  • Mida de la font per defecte
  • Disminueix la mida de la font

isotools
SAGA
ATRI
xtec
GEP

Comenius
Biblioteca
Moodle

Bloc

l2
eBID

Pagaments
Comunicats


 

Grans resultats a l'Olimpíada d'Economia

Correu electrònic Imprimeix

L’Olimpíada d’Economia és un concurs acadèmic d’àmbit estatal, que té com a objectiu estimular i fomentar l’estudi de l’economia i de l’empresa entre els joves i aprofundir els lligams necessaris entre els estudis de secundària i universitat. La Fase Local de l’Olimpíada d’Economia de la UAB està dirigida als estudiants d’Economia de l’Empresa de segon de batxillerat de la província de Barcelona.

Enguany, els alumnes Eduard, Gisela i Ismael han estat entre el primer terç de les millors notes dels 61 participants a l'Olimpíada, i l'Eduard ha estat la setena millor nota. Els resultats són prou satisfactoris a les portes de la Selectivitat. Enhorabona!


 

Preinscripció de Post-obligatòria: Decideix el teu futur

Correu electrònic Imprimeix

El termini de preinscripció d'ensenyaments post-obligatoris s'obre el dia 18 de maig. Aquest mateix dia farem una xerrada informativa a les 18'30h a l'edifici Cristòfol Ferrer. Al cartell adjunt hi trobareu la informació bàsica, ampliada a l'enllaç: 

 

Berta García, una alumna de rècord

Correu electrònic Imprimeix

El passat cap de setmana, l'alumna Berta García va tornar a batre el rècord d'Espanya en la resolució de múltiples cubs de Rubik a cegues. Aquesta activitat podria semblar pur exhibicionisme si no es té en compte que es tracta d'una demostració de diverses competències relacionades amb la memòria i les matemàtiques. Felicitats, Berta!

Enllaços:

 

Inici de les activitats a Cala Montjoi

Correu electrònic Imprimeix

L'alumnat de 1r d'ESO ja s'ha instal·lat a Cala Montjoi i esta desenvolupant l'activitat sense novetat.

 

L'institut al programa Escoles

Correu electrònic Imprimeix

Les darreres setmanes hem pogut participar diverses vegades al programa Escoles de Ràdio Premià. Us enllaçem els àudios:

- 21 de maig, Picalletres amb les alumnes Júlia Serrano, Esther Izquierdo i Maria Bernadó:

 

- 26 de maig, La transició de primària a secundària, amb Teresa Farreny, psicopedagoga del nostre centre:

 

- 1 de juny, Els programes d'intercanvi:

 

Gimcana Premià 3.5

Correu electrònic Imprimeix

El proper dimarts, dia 7 de juny, es farà una gimcana que s'endevina com una de les fites més atractives del programa d'activitats per facilitar la transició de l'alumnat de primària a secundària. Als nostres 137 alumnes de 3r d'ESO se n’afegiran 129 de 5è de primària per tal d'organitzar els 22 grups mixtos que podran participar a les diferents proves i etapes de la gimcana (d'aquí que s'anomeni 3.5). L'objectiu és establir un contínuum amb l'activitat que ja es fa entre l'alumnat de 6è de primària i el de 4t d'ESO. Del desenvolupament de tot plegat, n'informarem oportunament.

 


Pàgina 1 de 63